Alles over de inrichting van je tuin

Niet alleen in je woon- of slaapkamer wil je sfeer creëren, als het even kan wil je dat ook zeker buiten doen. Tegenwoordig is er volop keuze in designmeubelen voor buiten. Je kunt daarbij denken aan grote en gezellige loungebanken, een fraaie brandhaard of een aankleding in de vorm van bijpassende planten. Een vlonder in de tuin is bijvoorbeeld helemaal in de mode. Dit is een hardhouten terras met hierop een gezellige zithoek, volledig aangekleed met de nieuwste loungebanken, stoelen en tafels. Zo kun je het design van binnen ook naar buiten halen en het hele jaar genieten van je sfeervolle design.

Interieur wordt exterieur

Het interieur van buiten kun je dus naar buiten halen, dit heet exterieur. Je kunt het exterieur volledig aanpassen op je interieur, maar ook kiezen voor totaal iets anders. Binnen kun je kiezen voor een authentieke en antieke invulling van de ruimtes, terwijl je buiten kiest voor de nieuwste stijl. Waar je daarbij aan kunt denken zijn warmtetafels, banken of tafels in tijdloze stijl. Ontwerp je eigen gezellige zithoekjes. Je kunt het exterieur eventueel afschermen met bamboestokken of een houten dakje, waardoor je bijna het hele jaar buiten kunt zitten in een warme en sfeervolle omgeving.

Wat binnen is naar buiten halen

Design en interieur naar buiten brengen, het is helemaal de trend. De complete loungesets, met daarbij kleurrijke kussens en dito aankleding met platen en potten, zorgt voor een omgeving die uitnodigt om samen te komen. Kun je ook al niet wachten om naar buiten te gaan? De temperaturen stijgen weer en dan wil je natuurlijk genieten van luxe en comfort in je tuin. De laatste trend is Scandinavisch design, dit zijn naturelle tinten op solide interieur. Ook de stevige zwarte zithoeken geven een luxe en comfortabele uitstraling aan je tuin. Wat je smaak ook is, buiten zitten in de zomer is een absolute aanrader!